Я загублюсь

Я загублюсь у вічності твоїй,
Я стану найдорожчим всіх на світі.
Тебе постійно буду я любити,
Не дивлячись на здійснення подій.

Тебе я сонцем називати буду
Таким промінистим, як те, що в небі синім.
Коханим, любим, бажаним та милим.
Тебе ніколи в світі не забуду!

Кохання, що горить в моїх долонях
Багато років буде ще палати...
В очах - надійність. Та, що буде грати...
І я залишусь в любому полоні.

А вічність буде мрією моєю.
Такою світлою, майбутньою, земною.
Ти просто знай, що завжди я з тобою.
І завжди-завжди буду я твоєю...


Рецензии