Сiнi птах

На "Синiй птах"
Веточка Вишни

Сінi птах
Галінка Вішні
http://www.stihi.ru/2011/03/08/1506

Спіць яшчэ нявінным сном пад снегам кветка,
Моцна спiць i cняцца ёй такія сны ...
Недзе за морам жывець адна лябёдка,
Але ўжо так блізка да вясны ...

Пацалунак лашчыцца яшчэ ў куточках
У тваіх капрызных і гарачых вуснаў ...
Сняцца ёй яшчэ, як дрэву квет-лісточкі, -
І запал, і прага, і пяшчота чуттяў...

Не згуляная мелодыя кахання
Блукае між зорак ў нябёсах ...
Нітка ўжо прадзе жыцця жаданні,
А у сэрцы ажывае Сінi птах ...
***
На белорусском языке.
На беларускай мове.

Оригинал.

Синiй птах
Веточка Вишни

Ще спить цнотливим сном під снігом квітка,
Ще сняться їй такі солодкі сни...
І десь за морем ще одна лебідка,
Але  уже  так  близько до весни...

Ще поцілунок ніжиться в куточках
Твоїх примхливих і гарячих  уст...
І сняться ще, як дереву листочки,-
І пристрасть і жага і ніжність рук...

Не  зіграна  мелодія  кохання
Блукає між зірок ще в небесах...
Та нитку вже пряде життя бажання,
А в серці оживає Синій птах...

*********


Рецензии
Хоч я давно вже у літах,
Та мрію все,що Синій Птах
На мій заверне тяжкий шлях.
А він злітає лиш у снах...
Прокинусь - сльози на очах...

Дякую за гарні вірші - Ваші й Гілочки Вишні!

Евгения Давыдянец   02.07.2017 15:29     Заявить о нарушении
Евгения, спасибо Вам большое! Тронут!..

Игорь Лебедевъ   02.07.2017 17:52   Заявить о нарушении
На это произведение написано 20 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.