Кохаю

І вхопило мене серце,
За груди тримає,
Як дике озерце,
Воно тихе й безкрає…

Кого в світі любиш?
Кого ти шукаєш?
Чи своєї долі-волі,
Ти у грудях не маєш?

Кажу серцю, що все маю,
Що і вітер у грудях тримаю,
І завжди у серці плекаю,
Дівчину котру я кохаю.

Тож питає мене серце,
Чому ж не співаєш?
Чого тихо, як ведерце,
Сумні сльози збарєш?

Ой любе серденько,
Того я не знаю,
Чого я кохаю,
А щастя не маю?

А що таки маю?
Що в серці шукаю?
Я в думі блукаю,
О як я страждаю…

Я тихо чекаю і сльози втираю,
Що линуть безкраю…
Та я таки знаю,
Кого я кохаю!


Рецензии
Старый стих.

Джон Бизок   12.03.2011 23:34     Заявить о нарушении