Сон

Мені приснилось увісні,
Як пташкою летіла в небо,
І, як махала я крильми,
Коли спішила, лиш до тебе...

У тому сні,
Як і в житті,
Для мене був ти ідеалом,
Орел ти з дужими крильми,
А я лебідочка ласкава...

Плекаю ніжністю тебе,
Й любов тобі усю дарую,
У вирій сон мене несе,
Й п'янкою ласкою чарує.

Я так не хочу прокидатись,
Побути б ще у цім Раю.
Прожити ще хоч мить з тобою,
У дивовижному краю...


Рецензии