прощай

Лиш  погляд  –  я  тремчу..
Немов    чогось  боюся..
Та  кохаю!
Привітна  усмішка
І  горять  очі..
В  тебе..
Я  все  таки  боюсь..
Сказати  слово…
Хочу  та  не  можу..
Боюсь  я  ранити
Твоє    солодке  серце..
Ти  ніжно  обіймаєш.
Рука  в  руці  тремтить
Блакитні  твої  очі…
Я  схожу  з  розуму..
Але  не  хочу..
Відштовхую  і  йду
….прощай…
II
Я  знаю  що  ти  думаєш
Що  відчуваєш..
Не  знаєш  ти 
Що  відчуваю  я 
Ти  мене    "любиш"
А  я  по-справжньому  кохаю
Не  своя…
Боюся  залишитись  сиротою
коли  тобі  стане  "на  троє"
паралельно
Не  хочу  серце 
зрадити  своє
Та  мушу
залишити  я  тебе…
…прощай…


Рецензии