Импэрия зла укр. мова. рус. буквы

Нэ бачу, ничого нэ чую
Нэ помню, якого чысла
На землю прыихав чужую,
Покынув "импэрию зла"...

Тут гарно, тут вильно та сытно
Уэврыкы дзынь... "ай, цвай, драй"
Роботы, тут краю нэ выдно,
Чого ж ищэ чорт забырай?..

Чого ж мени тяжко та сумно
Чы мова йих серцю бридка
Чогож колы вси таки вумни
Нэма з кым  дернуть гопака

Горилкы "на груды" по кварти
И босым бигом по трави
А  з пыва яки будуть жарты
Нэ в задныци нэ в голови

Щоб запросто, вризать по морди
Хоч раз бы послалы кудись
Я ж хлопэць з села...я нэ гордый
Я  першым в сели був колись

А став тут... аж зла нэ хватае
Бельмэчу по йихному "гуд"
Вночи тилькы сон повэртае
Додому... нэначэ на суд...

Нэ хочу йих бачыты, чуты,
Скажить лыш, якого чысла
Оглобли мени повэрнуты...
Вэрнутись в "импэрию зла"!


Рецензии