Це мое почуття

Сердце бється
швидше і швидше
дивне почуття
його не пояснити
задихаюсь
кожний раз
коли дивляться на мене блакитні очі
цього не пояснити не пояснити

сховаю тебе вище неба
ти більше ніж життя
більше ніж життя
сховаю тебе ще далі
це моє почуття моє почутя

так не важко
коли зі мною ти
хай всесвіт знає
що я зумів знайти
блакитні очі в яких втопаю я
для когсь просто пісня
але для мене почуття


***
навіть не вірш,емоції,пісня відчутів для неї


Рецензии