***

Я не любюлю тебе.
Як той  сказав,
Лише з одних емоцій...
Я полюбив тебе,-
Як Бог в одне зв"язав,
Неначе вибух,
Чи коли в новім
Ізнову вибухає стронцій.
Так,я тебе люблю -
Із дня у день.
Душею,тілом
        тебе люблю,-
Бо ти одна в мені
З безмежними жаданнями
З безмежними,
Безмежними,
        в повазі і жадобі
Скрученими в струни почуттів
                емоціями.

        **************

Порожнеча ночей і днів...
І в"яне,сиплеться цвіт...
Я без твоїх почуттів,
Що земля без рясних
               урожайних дощів.
І немилий цей любий світ
Скільки буде так і що пробудить
Розірвати зашморгу вкручений
                в серце цвях,
Куди проліз сатана у рясі Іуди
І весну руйнує мою,
Немов листя жере сарана непробудно.


Рецензии