***

Чи коли кличеш,
Чи коли - ні -
Я завжди біля тебе
У ночі і в дні.
Я не знаю,що сталось,
Та сталось...
Такого зі мною
          іще не було,
Якесь нове,
        дивне кохання
До мене до тебе прийшло.
Почуття ще не звідані
Полонять мене...
Це не перша любов
І неперша краса,
           що стрічена -
Це щось більше
За звичайну любов.
Я люблю тебе зараз
         по-іншому,
Хоч як і раніше
Шалено прагну тіла твого,
Але зараз душа хоче
Твоєї душі
       більше,більше і більше
І там я знаходжу
             радість
Для спраглого серця свого.
       ***
       ***
Ти є мені
      за двадцять спільних літ
Найкращою у світі!
Моя зоря,
Моя весна
Безмежної моєї мрії...
Лілея.що в мене уросла -
Чарівна квітка
        радості,тривоги і надії.
Ти є одна в мені
Й зостанешся одною
Прекрасною моєю
Дружиною
Із незбагненною
Такою рідною гарячою красою.
       ***
       ***
Так і не знаю,як сталось,
Коли в інший світ увійшов,-
Якесь розвихрене щастя,
Ніби Божий покров.
Якось бентежить гаряче
І манить струнами
В чорні перлини
           твоїх очей,
Що з-під брів -
           тих крил чаїних,
Ніби пензлем
         змахнув Рафаель.
О,моя люба,
О,дорога мені,
          Ніно, Ніно!
Я тебе і небо обнімаю
Безмірного щастя слізьми,
Чи в поклоні,
А чи на колінах -
           ПРОШУ -
Ти дощ цей кохання
Й намистечко слів
          від мене прийми.
 


Рецензии