Недосягнене кохання

За тім безкрайним небом
  недосягнене кохання
те, незнане почуття-моє
ті, всі жадані бажання...

Все-кінець,
  кінець настав.

Серце зупинилося,
 зупинилися й молоді літа.

 Йому вже митті не прожити,
 без твоєї ніжності ,турботи,
без твого кохання

Все-кінець,
кінець настав.


Рецензии