***

Думай,що хоч про мене,
Жменями сип полину,
Кидай слова перчені,
А чи жали без жалю -

Оси кусають легше
І перець не так пече...
Коли ти відходиш від мене
Серце моє не живе.

Хай в полині моє серце!
Та що мені той полин!
Кричить, розривається серце:
"Ніно, мене пожалій!"

Не може воно терпіти,
Без тебе не може воно.
Ну що мені з ним робити,
Коли воно в мене одно!

Р.S....Думай,що хоч  про мене,
Правду шукай,чи гірку траву -
Не полечу я без тебе,
Бо просто,
          ПРОСТО ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!


Рецензии