Прощання

Не від'їзди, не від'їзди! -
Мене вмовляють поїзди.

- Залишся! - тихо просить вечір,
Торкаючи, як друг, за плечі.

А ти мовчиш, одна мовчиш -
Німими струнами звучиш.

І любі очі хилиш долу,
Мов перекреслюючи долю...


Рецензии