***

Не потрібно зайвих слів.
Ти даремно говорила.
Я і так все зрозумів:
моє серце ти розбила.
Та чому? Прошу, скажи,
поясни мені, що сталось?
Зрозуміти поможи...
Моє серце розірвальсь.
Невже щось було не так?
Я тебе не розумію.
Чому ти раптово так
задушила мою мрію?
Чому вбила ти мене?
Нащо душу роздушила?
...Жахливий біль не промине,
я забути все невсилах. 


Рецензии