Патрiоти i iдiоти

Немає більше України
Проговорили, пропили
Гули Майдани: «Не козли ми!»
Та мабуть все таки ж - козли.
П’ють патріоти-кар’єристи
Шампанське скочивши з трибун,
А ми розбрелись мов туристи
На язиках яких тіпун.
Ті що просрали Батьківщину
Цінують свій авторитет
І люблять в дупу Україну
Та нас, за наш менталітет.
Покращить (бо «нема ж різниці»)
Життя професор-книголюб
Штани скидай, розсунь сідниці
Братки беруть усіх у шлюб.


Рецензии
Вот именно это я и имел в виду в рецензии на ЕК2012. Тут я с Вами соглашусь. Частично, но соглашусь..

Олег Омелянчук   09.01.2012 13:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.