***

Хто надіється - помиляється -
Віне пройде цією дорогою знов...
І добро зробити комусь
                на шляху - як трапляється -
Треба робити відразу!
Не зробиш -
Значить, байдужість у серці живе -
                не любов!
      


Рецензии