***

Щиро - дякую за осінню алею

і призначене там побачення.


Ти зустріч призначила

На осінній  алеї..

Я не забарюсь,

Я значно раніше прибіжу,

                прилечу...

Ти натхнення мені бажаєш

І щоб смутку  в очах не було...

Натхнення прийде

І радість в очах побачиш,-

Лише побачу - і серцем відчую,-

                що  сонце в тобі зійшло...

Любов натхнення вулкан  пробуджує...

Золото плавить  щиро-ясне...

Любов твоя значно більше -

                Нестримне  бажання збурює

Кохання лавою  обійнять

                й не відпускати тебе...


Рецензии