***

Ніжно,  як  тихий  дощ,
Як   роса, на пелюстки  лілій,
Як сонця   промінчик,
На пролісків  тиху  красу,

Я   ТОБІ   ШЕПОЧУ,
Немов  у  весні  заблукавши
                білопінно-білій:

МОЯ  ЦАРІВНО - НІНО,  НІНО,  НІНО,

ТЕБЕ   ОБНІМАЮ,
                ТЕБЕ   Я   ЛЮБЛЮ...

І  ВДЕНЬ,  І   ВНОЧІ
Сиво-синім  туманом   ТОБІ   ШЕПОЧУ:

ТЕБЕ    Я    ЛЮБЛЮ,   ЛЮБЛЮ,    ЛЮБЛЮ!!!


Рецензии