***

Чи то імла,
Чи то стіна на перепоні-
Летить моя,
                як кінь. душа,
В Твої   любимі  очі...
Що серця крик!..
               Що  біль  крила!..
Співа  і не  змовка  струна,
Де,
    як я жив,-
                лише  Тебе  любив,
Бо  жив
            лише Тобою...
Лише  для Тебе
                в серці  молодість співа,
Смарагдом усмішки  Твоєї
                щасливої  й  скупої
Ти  вабила мене...
Для  Тебе  у мені,
                як  з  джерела,
Течуть  слова,
Щоби  Тобі  іще хоч  раз сказать:
Люблю  Тебе,
Моя  найкраща і єдина в світі  НІНО!

                Твій  сумуючий,
                люблячий  Фелікс.


Рецензии