***

Моїй дорогій Лілеї

Ніби  одні
                і  ті ж слова
Простягаю  Тобі
                у  серця  свого  долонях,-
То  душа  моя  любить  Тебе
                і   Тобі  все  співа,
Що  немає  нічого  світлішого,
Ніж  в Твоєї  любові
                бути  полоні!


Любов  моя,
               як  щастя  сльозинка,
Очі  голубить  Твої.
Ти  знаєш,-  я  люблю Тебе  дуже,-
Моя  найкраща в  світі,  жінко,
Моя  найкраща  в світі,  Ніно..,
Діамант,  лілея,
                чар-зірка  в  душі  моїй.


Ти  незвичайно  красива,
                Трояндо  моя,-
Безкінечна  турбота
                сонячних  буднів.
Ти  хвилювання  моє
І  щастя  премного
                щасливо-трудне.
Я  Тобою  живу,
Як  дитя, сміюся  веселкою,
Може.  й  зайве  коли  скажу,
Але  завжди  хочу,
                щоб  Тобі  у  житті
Було  менш  турботливо
                й  легше.
Я   ЩАСЛИВИЙ,
                ЩО  ТИ  В  МЕНЕ  Є  -
Прекрасна  і люба,
                ніжно-безмежна.
Наш  човен  вже  стільки  літ
                крізь  шторми  пливе,
А  серця,  як  горіли,
                так  і  палають
Любові  п"янкою  пожежею...
Ти  мій   найкращий 
                у  світі  тайфун,
Що  вирує  під  чистими  зорями,
Де  щастя  й жадання  злилось
В  нестримно  радісних
                наших  долях.
          
               


Рецензии