***

Краiна молиться на п'яне сонце,
На те,що погорiло навеснi,
Коли ми спали,
Теж,мов п'янi.
Погорiльцi.
Тебе ще не було тодi,
Бо ми стояли порiзно з тобою,
Ми були знов на кораблi.
Борти слизькi,аби не впасти,
В ту прiрву,де зупинився час.
Тебе ще не було тодi,
Коли я вмерла вiд кохання,
Коли вiтри збивали з нiг,
Топили в кровi пiвночi i свiтла.
Ти був у неймовiрнiй тищi,янголя
Тобi набридли вже пухкi хмаринки.
I милi тортики з людських сердець
Вже не солодкi.
Тиша,тиша і знов вона,
Ходи до нас,та обережно,щоб не впасти
В ту прiрву,де зупинився час.


Рецензии