Дитинства роки

А ви любіть життя і Бога,
радійте сонцю і теплу,
щоб ця заросена дорога
вас привела в дитинства роки
і ви побачили оте,
як ви не взуті, босоногі,
біжіте по заросеній дорозі
ловля метелика на квітах,
                співаєте…
А вас ніхто не чує і не баче -
бо ви втекли з села із двору,
                з хати:
щоб трохи милуватись сонцем
сидя в гаю берез тонких.
Вам видно лиш яскраве сонце
                і небо голубе.


Рецензии