Столиця

Київ - моє місто, де цвітуть каштани,
Де панує правда і біди нема,
Там Шевченко - батько, ненька - Божа Мати,
А Дніпро широкий Київ обійма.

На крутому схилі Володимир свято
Щастя нам у БОГА молить про всяк час,
Київ ми всі любим, тому нас багато,
І ніхто не зможе подолати нас.

Ось Печерська Лавра вічністю чарує,
А Собор Софії золотом горить,
Свято і достаток Київ нам дарує,
Щоб не згасло сонце в душах ні на мить.

А якщо на Київ випаде недоля,
І піде журбою недовіри тінь,
То киян з"єднають дух і Божа воля,
Булава булатна і сердець кремінь.

То нехай сміється Київ мій і сяє,
Він мені дарує молодість мою,
Хай цвітуть каштани і душа співає,
Києве мій милий, я тебе люблю.


Рецензии