Бродить нIч навколо хати

Бродить ніч навколо хати
Осипає білий цвіт
Я прийшов тебе кохати
У свої сімнадцять літ
Вийшла ти. Сказала,
Що засватана другим
Буть щасливим побажала...
Як без тебе буть таким?


Рецензии