Прохання 3

Я хтів би,як би то промовить?
І хтось надіюсь не відмовить
І не кажіть,що в Вас є справи
У Водніку попити кави...?
Я Вас про це так дуже прошу
Повірте хлопець я хороший
Я знаю,що це все не дуже
І Вам напевно це байдуже
Але спитати можна наче
Від цих питань ніхто не плаче)


Рецензии