Ц нуйте матер в

Ми все в житті оцінюєм з роками:
Батьків-коли самі стаєм батьками,
Здоров*я-як його не вистачає,
Матусину любов...
     А мами вже немає...

І день за днем,роками за роками
Ми чуєм голос і поради мами,
Вві сні ми бачим її ясні очі.
Її давно нема...
      А ми не звикли досі...

Нема кому про жалі розказати
(А зрозуміти зможе тільки мати!)
Як справи йдуть і як ростуть онуки,
Яке життя:чи щастя,а чи муки...

Я б це спитала...,і оте б спитала...,
Я б так сказала...,інше б не сказала...
І виявляється,є сотні запитань
До рідних мам,до наших рідних мам!

Цінуйте матерів своїх сьогодні-
Це завжди треба і це завжди модно.
Цінуй сьогодні,не тоді,з роками,
Коли уже не буде поруч мами!


Рецензии