В оцю шалену юну пору...

Сніги зійшли.
             Ще голе віття
Бринить у синяві ясній -
Назустріч кваплюся весні,
У вибухове передцвіття.

Отам увесь, у мудрім русі,
Де все бубнявіє, шумить.
Я
  (чуєш?)
          кожну нашу мить
Значущою зробить беруся -

Якщо зі мною будеш поруч,
Якщо довіришся мені
У незабутні спраглі дні,
В оцю шалену юну пору...


Рецензии
Дуже подобаються Ваші вірші. Вам вдається передати красу життя.

Чванов   25.03.2011 19:08     Заявить о нарушении