Весна без тебе

Коли божевільна весна розтуляє повіки
Я спрагло вдихаю болючий несказаний сум,
Я з вітром блукаю між цвинтарських зрізаних квітів,
Між спалених сосен шукаю розради для дум.

Коли первозданна весна розкриває обійми
Я з кручі скидаю гнітючі образи твої
І з щемом дивлюсь на палкі поцілунки у фільмах,
Й навколішки падаю в лоно чужої землі.

Коли розпашіла весна посміхається небу
Я ліки від зради шукаю в проникливих снах
В тобі відчуваю тоді я нестерпну потребу
І горе гойдаю дитям на затерпших руках.

Коли розімліла весна сонно очі закрила
Я душу спалила до тла,розірвавши ланцюг,
Я райдуги сліз на духм'яні покоси розлила,
Навчилася жити...без тебе...без тебе мій друг.


Рецензии