сон

Ти приходиш до мене,що ночі
В ту хвилину,як міцно я сплю.
Дивишся в заплакані очі
Бо я тебе сильно"люблю".
Я слова твої чую душею,
І крізь сон усміхаюсь тобі,
Твої очі горять надімною
В невимовній глибокій журбі.
Ти жалієш мене,обнімаєш.
В тих обіймах,я млію ві сні
Поцілунками душу виймає,
Вириваєш те серце мені.
Відкриваю заплакані очі
Навкруги порожнеча німа,
В тиші таємної ночі
Мого щастя нема і нема.


Рецензии