***

  Чоловіче!
Хто ти став в моїм житті?
Другом,братом чи сусідом,    
А чи може найдороще в цім житті!   
Ти забив у моє серце, 
Ту стрілу,яка горить,               
І ніколи не згасити,               
Лиш хіба її зломить.               
Це від тебе все залежить               
Чи любити нас тиких?               
Чи зломити стрілу щастя?
Чи нехай собі горить.


Рецензии