Трошки

Трошки дивно, трошки сумно, 
Трошки не в собі. 
Трішки мила, трішки вірна,
Трішки у журбі. 
Трішки кішка, трішки вільна,
Трішки - ніжний шовк.
Трішки дивна, трішки хвора,
Трішки - сірий вовк.
Трішки квола, трішки сильна, 
Трішки, мов у снах.
Трішки - тепла, трішки - крига,
Трішки - сивий птах.
Трішки сонця, трішки вітру, 
Трішки днів життя.
Трішки дика. Трішки винна.
...Та без каяття.;
8 бер. 2011р, між 22:00 та 23:09
Ano Dominie;


Рецензии