Роздуми

Чи повернешся до того, що ранило серце?
До того, що припорошило життя твоє перцем?

Чи повернешся ти до того, що насмерть убило?
До того, що всі твої мрії й надії розбило?

Чи готова ти знову прощення благати?
Прощати, мовчати, ще дужче кричати?

Чи будеш все інше й надалі терпіти?
Кохати його? А ще більше хотіти?

Чи готова ти своїх рідних забути?
А про смерть найдорожчих всіх твоїх почути?

А може ти руки опустиш додолу?
А чи підеш ти до цілей по колу?

А зможеш боротись? Чи просто забити?
Та краще життю без причини радіти.

8,03,11


Рецензии