Пiсня над пiснями. Глава 3

Днями, ночами на ложі своїм
Шукала того, кого полюбила.
Шукала його – його не знайшла…
Може я в місті кохання згубила?

Устану, тихо пройдуся  містом,
Мені посміхнуться сумні ліхтарі...
Кохання моє на нитці висне -
Хай вітер окрилює мрії мої.

Блукала…  Я спитала сторожі:
«Не бачили часом кохання моє?»
Мовчали… Та за рогом, невдовзі,
Знайшла і схопила кохання своє.

Не ховай на дні серця кохання,
Бо втрачене миттю ти не віднайдеш.
Не сполохай безглуздям чекання,
Загубиш кохання - і вже не вернеш.


Рецензии