Матусенько! Мила!

Матусенько! Мила!
Мене ти зростила
I шлях показала менi.
I йду я по шляховi тому,
I очi яснiють твої.

За це тобі вдячна
Я буду до вiку
I з щирим сердечком моїм,
Тебе я вiтаю матусенько, мила.
Вiтаю зi святом твоїм.


Рецензии