З жiночим святом Вас, стихирянки!

Хоч  і сніжинки пролітають,
Зимі не видно ще кінця.
Та сонце променем  черкає,
Іскрить  веснянка у  серцях.

Вона  в душі,  як  сонце сяє,
І почуття бентежать  кров.
З жіночим святом вас вітаю!
Нехай дарує вам  любов!

Наснагу,  віру,  мрію  милу,
Приносить щастя, та не в снах.
Бо вічно тим, хто вірить в силу,
В  їх  душах свято і весна. 


Рецензии