Роздуми

Розчарування там і мрії марні тут.
До чого приведе цей божевільний хаос?
Всього лиш на-всього, змінивши свій маршрут,
Могли б змінити долі свої. Марно.

Для чого думати, що хтось страждає менше,
Що розважається, продовжує своє життя?
Чого ж то думати, що може комусь легше,
Як вже прийняли рішення без вороття?

Чому ж так думати, що світ несправедливий,
Навколо зло, всі вороги й бездушні?
Коли, насправді, світ на стілечки є мстивий,
На скільки ми самі руйнуєм дні насущні.

Для чого ребуси складати неможливі?
У світ кросвордів поринаємо щодня.
Ускладнюєм життя собі ще ними,
Коли й так складно жити, бо важке життя.

Життя є тут. А там - лиш роздумів мандрівка.
І жити треба так,щоб пам'ятали всі і ти.
Та й з думами отримуєм в життя путівку,
Тож будем думати, старатись. І тільки так
                досЯгнемо мети!!!

8/03/2011   


Рецензии