Мак

Ніч. Вже й маки посхиляли голівки…
Квіти сну…
Біль минув, але ніяк не засну.
В небі дірка?!
Ніч. Мак червоний закрив свої очі…
На ранок умиюсь сльозами червоних очей.
Збільшую дозу – в цей раз біль минати не хоче.
Ніч. Морфій вже не поможе…
Квітів сну у вінок вплів Морфей…
Тихий сум. Відпочину в коробці…
В землі прямокутні дірки?!
Ні! Я сплю! Бути цього не може!
Ніч. А чи хто мене чує?
Відцвіли мої маки.
Біль викручує руки.
Червоне, біле й зелене…
Спати!


Рецензии