дарую...

Подаруй мені шматочок радості,
А я щастя тобі подарю.
Подаруй мені частинку тепла,
Бо я тобі своє віддаю.
Подаруй мені щирості,
Стільки, як я тобі віддаю.
Залиш мені шматочок милості,
Бо я свою тобі дарю.
Залиш десь там свої печалі,
Бо я тепло несу.
Та не залиш ти радість,
Бо я тебе люблю.


Рецензии