***

Прийди до мене. Вимкни мозок.
Нам не потрібен він, нітрохи.
Ввімкни ту хвилю, що хвилює,
І будь зі мною, просто будь…

А я кричатиму у вічність,
Що двічі в річку не ступити,
Що не спалити міст печалі,
Як не прожити без думок.

Та ми збудуємо дорогу
На горизонті океану
І пофарбуємо тумани
Мазками власних помилок.

І бУде все так неодмінно,
Що ми забудемо про час.
Години капатимуть в річку,
А ми з тобою – наче діти

Летіти бУдемо назустріч
Своїм фантазіям і снам
І неодмінно – посміхатись,
Заплівши лінії долонь…

…Життя заплутаний клубочок
Колись розплутатися мусить.
І вірний шлях колись почнеться.
Потрібні тільки час і серце.


Роман Дука 2010г.


Рецензии