***

Є два чорних онікси закутих у срібло,
Що чули і бачили, знають усе,
Що тримає вона в голові,
Що їй вітер туди занесе.
Дві сережки, що знають «де?», «з ким?» і «коли?»
На травичці лежала,
Ласкаво-ласкаво кого лоскотала, в вуста цілувала,
Кому всі секрети свої розказала…
Дві сережки, що знають усе…
…що чули… що бачили…
Є два чорних онікси…
Все…


Рецензии