Сумбур

;бачу руку в відбитому світлі.
надрукована перша сторінка.
у моїй голові є секунда.
зрозуміти що саме потрібно.
і за що я так сильно чипляюсь.
і навіщо мені підсвідомість.
що вона обирає для мене.
і для кого лунає мій голос.
і у світі я бачу дві речі.
те що є і що мусило б бути.
що є звісним і без заперечень.
що моє а що варто забути.


Рецензии