Дуже рада

;будучи рада тобою.
будучи смішно собі.
важко, не сильна любові.
сильно затихла в вині.
синя, як море забута.
взимку холоне вона.
голосно їх думки чути.
димно тремтить сивина.
сонна і тиха навіки.
мирно чи шляхом війна.
ми гомоніли як діти.
нащо нестерпні слова.
зникне у прояві вітер.
темно у вухах струна.
стати комусь не хотіти.
бути тобі хочу я.


Рецензии