Помiчниця

Помічниця  хоч маленька,
В свято здійсню мрію.
Дуже люблю рідну неньку,
Все робити вмію.

Приготую млинці з сиром,
Суп смачненький звАрю.
З березневим святом щиро,
Привітаю маму.

Мене вчить читати вірші
І місити тісто.
Моя мама найщиріша
І найкраща в світі.


Рецензии