I have always liked your silence

Я люблю твоё молчание,
Если кровь кипит во мне
Я люблю твоё рычание,
если тишина уже во мне.

**************************************
i have always liked your silence
RIC S. BASTASA


like good blood.
i hate the way i always talk
but i could not stop
lest we both be silent
and sounding nothing
but dead
i am coping up with
what lack you have
and i envy you
for that
you are determined
in this silence
i am hesitant and prefer
my persistent noise
at least for the meantime
that we are waiting
for nothing to come
i like your
silence but i guess
you have nothing to say
and too
prefer
my talk, my restlessness
my world
where you cling
in the middle of your
sorrow.

RIC S. BASTASA

*************************
Пережду  твоё молчание,
Если кровь стучит во мне.
И послушаю  рычание,
если тишина уже во мне.


Рецензии