Де м сце д ям нема м сця для сл в

Мовчи! Не варто! Це пусті слова…
Такі чудові, милі обіцянки…
Ти ж знаєш, знаєш, милий сам
Коли зійде роса-ти з вітром злинеш зранку…


Не обіцяй того, чого не зможеш,
Не говори, що зробиш – я ж повірю…
 Словами цими серце тільки зрониш,
Та знай, і сам не станеш ти від них щасливий.

І навіть шепотом не розкидайся!
Не приглушає гучності він слів.
Собі, мені, усім, серце, зізнайся,
Де місце діям є – нема місця для слів. 


Рецензии