Як я

Такий солодкий, ніжний поцілунок…
Вуста мої навіки обпалив.
Ти –не людина, долі ти дарунок,
Як я – ніхто ніколи не любив.

Так втрати страх лякав і гнав від тебе
Обману сум так тугу наганяв,
Довіри час відкрив мене для тебе,
Тож ти не нехтуй, просто полюби.


Рецензии