Atinge-ma

Atinge-ma de mina, priveste-ma-n tacere
Si lasa al tau trup sa simta dintr-o data
Cum se revarsa-n vine izvorul de placere
Cind inima ti-e linga cea mai frumoasa fata.

Cuprinde-ma usor de parc-as fi comoara
Si lasa a ta minte sa stie ca acum
Tu tii in brate-un trup si-un suflet de fecioara
Ce ca o dulce floare ti-a rasarit in drum.

Saruta-ma fierbinte, caci eu sint ca dulceata
Si lasa a ta gura si suflet sa se-mbete
De ochii verzi si gingasi, de a mea blinda fata,
De calda rasuflare a iubitoare-i fete.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии