Невже це правда?

  Невже це правда?

Вмикає  бабця – “брехунця”,*
і  уважно  слуха,
як  “локшину” знову  їй,
вішають  на  вуха.
Пропонують  депутати
паски  затягнути,
бо  у  світі  зараз  криза,
й  банки  всі – у скруті.
Уріжуть,  кажуть,  соціалку,
візьмуть  гроші  з  Фонду,**
віддадуть  частково  банкам,
а  решту – бомонду.
Отож,  кошти  всі  розкрадуть,
та  й  будуть – гуляти?
А  бабусиним  онукам –
борги  повертати???

P.S. *радіо – трансляція.
       **Фонд – МВФ.


Рецензии