50 de ani

Jumate de veac de sperante  s-a stins,
Ochiul cel sting de nevoie s-a'nchis.
Dreptul—vegheaza, priveste spre stele,
Aici, pe pamint, tu esti una din ele.

Jumate de veac… jumatate de viata…
Toamna de aur rasare pe fata…
Soarta se-asterne cu fulgi pe pleoape,
Cerul te-ndeamna sa-i fii mai aproape.

Jumate de veac e un fosnet de carte,
Citesti si te-ntrebi: “ce va fi mai departe?
Cit timp mai am sa ma stie o lume?”
Scrie! …Si versu-ti va zice pe nume…

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии