Tacere

Tacere. In sufletu-mi domneste tacere de mormint.
A amortit chiar singele, cu inima, plingind...
Si spaima ma-nconjoara ca un virtej rebel.
De ce gemi, inima, si te prefaci in ghem?
Nu, pielea mea nu simte atingerea ta calda.
Un bot de gheata-n piept s-a pregatit sa cada.
Eu nu mai sunt la fel, raceala port in gind
Si-n cugetu-mi domneste, tacere de mormint.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии