Iubire

E trist cind totu-i disperare,
Iar viata merge spre sfirsit.
Ea pare-a fi un labirint
In care sufletul nu moare.


Cercind sa caut o iesire,
Zdrobit de lacrimi si dureri,
As vrea sa-ntorc ziua de ieri.
Sa simt din nou acea iubire...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии